Smartspot

Vervang complexiteit met eenvoud. Automatische configuratie en beheer op afstand. Moeiteloze installatie en onderhoud. Krachtige Rain RFID en Bluetooth Low Energy-technologie smartspots. Ontworpen om puur, onderscheidend en energiezuinig te zijn.

Plug & play IoT gateways

Een RAIN RFID-lezer met dubbele lineaire antennes en BLE-gateway geïntegreerd in één pakket van hoge kwaliteit. Cloud Brain verbonden.
De beste energie-efficiëntie in zijn klasse met slechts 9 W verbruik bij maximaal vermogen. Technische kenmerken zijn PoE, high-gain antennes en een volledige BLE-stack.
Inclusief de belangrijkste intelligente Smartspot-services: item presence & proximity, sense & control engine voor geautomatiseerde GPIO en itemlijsten & set-services voor black-listing en white-listing.
Lees meer en vergelijk…

Tile & Focus | Smart ceiling tiles

De slimme plafondtegel is ontstaan toen Smartspot-technologie werd gecombineerd met de unieke meerstraal antennes. En het leuke is bijna elk gebouw in de wereld heeft dezelfde maten voor plafondplaten, ook in die van u!
Dit resulteert in super snelle montage en installatie zonder boren of steunen. U vervangt gewoon de plafondplaat.
De Focus omvat alle Smartspot-technologieën en biedt ook een unieke groothoekbesturing voor de stuurbalkantenne bestaande uit 25 dubbele lineaire antennestralen.
Lees meer en vergelijk…

Multi-8, technology in een flexibele verpakking

De Smartspot Multi-8 omvat de voordelen van Smartspot-technologie en de flexibiliteit om maximaal 8 UHF RAIN RFID-antennes aan te sluiten. Hoge gevoeligheid aangedreven door ultra-efficiënte geïntegreerde 8-poorts multiplexer.
Samen met Brain ondersteunt het zone-gebaseerde lokalisatie door het toewijzen van unieke zones aan antennes.
Een kostenefficiënte oplossing voor cloud-connected smart cabinet-applicaties of portal-setups.
Lees meer en vergelijk…

i4, industrial reader

De i4 is een industriële 4-poorts UHF RFID-lezer met een hoge gevoeligheid en de beste energie-efficiëntie in zijn klasse. Prestaties, kwaliteit en betaalbaarheid voor RFID-systeemintegrators.
De ingebouwde webserver zorgt voor eenvoudige configuratie. Technische kenmerken zijn de keuze van de HTTP-client en TCP / IP-servermodus.
De i4 wordt geleverd met een uitgebreide SDK, die een intelligentie biedt voor het snel maken van krachtige RFID-toepassingen. Lees meer en vergelijk…

BLE Micro spot, wireless Relay antenna

BLE-microspots bieden flexibiliteit en schaalbaarheid tegen lage infrastructuurkosten. Ze ondersteunen elke BLE-compatibele tag of sensor, inclusief iBeacon en Intellifi smart-sensortags.
Daarnaast kunnen ze worden gebruikt om het detectiebereik van een Smartspot BLE te vergroten. Ze zijn flexibel omdat ze u de mogelijkheid geven om extra lokalisatiezones te creëren.
Geen behoefte aan Ethernet of WiFi-connectiviteit? BLE-microspots kunnen ook draadloos worden geconfigureerd en beheerd via Brain API en de BLE air-interface.

Smartspot BLE, IoT gateway

De Smartspot BLE fungeert als een IoT-gateway voor BLE-tags, BLE-sensoren en BLE-microspots.
Het ondersteunt elk BLE-compatibel apparaat, inclusief iBeacon- en Intellifi smart-sensortags.
Op cloud gebaseerde informatiediensten van Brain maken een eenvoudige en snelle integratie van locatie- en sensorinformatie in uw bedrijfsapplicaties mogelijk.
Verbindt draadloos tot 8 BLE-microspots om de dekking of de nauwkeurigheid van de zone te vergroten.

Referenties

Vraag voor een demo of Skypecall over Gezondheidszorg oplossingen