Producten

IoT voor binnen? Intellifi-technologie maakt het mogelijk! Een open platform voor automatische inventarisatie en real-time tracking van artikelen. Plug & play Smartspots, slimme plafondtegels en de Brain web-API helpen u om uw werk gemakkelijker te maken. Alles op basis van RFID & BLE technologie. De complexiteit is al opgelost, uw project is Live in no-time.

The Brain

Intellifi Brain levert middels internet diensten en apparaat beheermogelijkheden.
Brain-API maakt real-time locatie-informatie mogelijk voor items die eenvoudig in een bedrijfsapplicatie kunnen worden geïntegreerd.
De zone-gebaseerde locatieservices bieden de ultieme flexibiliteit en schaalbaarheid om verschillende doelen te ondersteunen.
Lees meer

Smartspots, Smart ceiling tiles en IoT gateways

Met Intellifi Smartspots kunnen indoor tracking en automatische inventarisaties slimmer en sneller dan ooit worden gerealiseerd.
Ze combineren krachtige Rain RFID- en Bluetooth Low Energy-technologie met webgebaseerde services.
De unieke vorm van Smartspot Tile & Focus maakt moeiteloze installatie in standaard plafondsystemen mogelijk.
De eenvoudige implementatie verlaagt de bedrijfskosten aanzienlijk.
Lees meer

Smart tags

Intellifi Smart-sensortags voldoen aan de Bluetooth Low Energy standaard.
De tags kunnen op elk apparaat worden gemonteerd en hebben een bereik van 30 m (binnen) tot 100 m (buiten)
Slimme sensortags ondersteunen ‘bewegingsdetectie’ -en ‘temperatuur’-meting.
Samen met Intellifi Smartspots kunnen de SmartTags worden gebruikt als tags op bedrijfsmiddelen of mensen bij het maken van eenvoudige en betaalbare RTLS.

Apps

De Item_Tracker visualiseert items op plattegronden en toont real-time artikelbewegingen of locatie gebonden inventarissen.

De apps ondersteunen op URL’s gebaseerde verzoeken van uw toepassing om items weer te geven in klant specifieke weergaven. Ondersteunt plattegronden, tabellen en tijdlijnen.

Het wiel hoeft niet opnieuw uitgevonden te worden. Integreer eenvoudig de white label Item_Tracker in uw zakelijke applicatie.

Referenties

 

Vraag voor een demo of Skypecall over Gezondheidszorg oplossingen