Slimme gezondheidszorg

De gezondheidszorg verandert snel. Gedreven door toenemende regelgeving, nieuwe financiële verrekenmodellen en de druk om efficiënter en veiliger te werken. Wanneer u zich laat ondersteunen door de slimme technologie van Intellifi kunt u uw veiligheids en efficiency doelstellingen eenvoudig realiseren. Met de track & trace technologie van Intellifi heeft u een betrouwbare basis. Zo krijgt u grip op kritische processen in uw bedrijfsvoering ondersteunt door IoT.

Slimme track & trace van medische apparatuur

Waar is deze infuuspomp? Is dit bed al schoongemaakt? Is alle benodigde apparatuur al beschikbaar in de operatiekamer? Hoeveel rolstoelen zijn er nog in de berging? Veelgestelde vragen voor managers van medische hulpmiddelen en OK-planners.
Met Intellifi en haar partners bent u in staat om al deze vragen te beantwoorden.
Ontdek meer

Slim voorraad beheer

Wat is de werkelijke waarde van mijn voorraad? Welke producten zijn verlopen? Welke hoeveelheden moet ik bestellen? Hoe kunnen de verbruiksartikelen worden gekoppeld aan patiënten in EPD- en ERP-systemen? Veelgestelde vragen voor ziekenhuisafdelingen en logistieke managers.
Volledige traceerbaarheid helpt de patiëntveiligheid te verbeteren en biedt enorme kostenbesparingen.
Ontdek meer

Slimme medische instrumenten tracking

Hoe kan ik het proces voor het tellen en scannen van medische instrumenten versnellen? Hoe kan ik bewijzen dat processen voldoen aan de regelgeving? Hoe kan ik real-time inzicht krijgen in de beschikbaarheid en locatie van medische instrumenten?

Intellifi-technologie en Bexter’s gebruikersvriendelijke MediTracker-toepassing bieden toegevoegde waarde voor sterilisatieafdelingen en OK-medewerkers.
Ontdek meer

Slimme dwaling oplossingen

Dwalende patiënten kunnen uw verpleeghuis ongemerkt verlaten en vormen daarom een groot risico’s voor hun gezondheid. Ze zijn vaak niet in staat om hun weg terug te vinden en kunnen veel gevaren tegenkomen. Intellifi – en haar partner Daza Opticare – bieden een unieke en betrouwbare oplossing die dergelijke incidenten helpt voorkomen.Ontdek meer

Referenties

Vraag voor een demo of Skypecall over Gezondheidszorg oplossingen